Descărcați

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Pentru copii Bermudas
Afișați filtrele
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
TIP DE ÎMBRĂCĂMINTE
Vizualizați tot conținutul
COLECȚII
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE
TIPURI DE PERSONALIZĂRI DISPONIBILE

Lejeri și confortabili

Cresc temperaturile iar corpul nostru cere o schimbare a vestimentației. Pantalonii scurți se potrivesc perfect tuturor stilurilor de viață, oferindu-ne lejeritate și confort atunci când temperaturile încep să crească. Primăvara vine, zilele sunt mai lungi și mai calde. A venit timpul să înlocuim hainele groase din garderoba noastră cu cele subțiri și lejere de primăvară-vară.


Au venit și au stabilit tendința

Bermudele, din momentul în care au intrat pe piață, au rămas pentru totdeauna. Sunt prezente în toate sezoanele, variind doar ca model, unele mai strânse sau mai lărgute, altele cu pliuri sau cu tiv întors și cu mai multe sau mai puține buzunare. Varietatea este dată de gustul fiecăruia, motiv pentru care le găsim fie în culori mai puternice fie în culori pastelate. Unele au șnururi ajustabile, altele au nasturi sau fermoare. În concluzie, pantaloni scurți pe gustul fiecăruia. Fără îndoială, un articol de îmbrăcăminte de neînlocuit pentru cele mai călduroase zile. Ușor de combinat pentru a fi purtate atât la locul de muncă cât și în timpul liber. Cu această ținută nu vei da greș niciodată.br>

Cea mai bună pentru ejercițiile fizice

În Roly fabricăm pantaloni scurți din materiale de înaltă rezistență pentru a vă ușura antrenamentul sportiv. Modele lejere și confortabile ce se potrivesc tuturor mișcărilor, absorb transpirația și asigură rezultate excelente. Modelele ideale pentru antrenamente atunci când temperaturile cresc. Îndrăznește și pune-ți o pereche de colanți sport, încălțări speciale activităților sportive și mergi la sport.