Descărcați

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Veste Bărbați
Afișați filtrele
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TIP DE ÎMBRĂCĂMINTE
Vizualizați tot conținutul
COLECȚII
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE
TIPURI DE PERSONALIZĂRI DISPONIBILE

Una prenda versátil

Vesta clasică va fi întotdeauna la modă. În tendința masculină, acest articol de îmbrăcăminte, este remarcat pentru funcționalitatea sa. Această ținută vă protejează împotriva frigului și vă permite să realizați diverse activități, fiind de mare utilitate. Există cu căptușeală mai groasă, pentru zilele cele mai reci, ideale pentru menținerea temperaturii corpului nostru. În Roly le fabricăm din materiale termice de înaltă tehnologie, pentru a menține temperatura și în același timp să fie ușoare și puțin voluminoase. De asemenea există și cu căptușeală mai subțire pentru anotimpurile mai blânde. În prezent, a devenit o piesă obligatorie în vehiculul nostru, trebuind să fie fluorescentă cu benzi reflectorizante pentru a asigura o vizibilitate ridicată în cazul în care trebuie să mergeți pe acostament sau înainte de a părăsi vehiculul, dacă aceasta s-a defectat.

Fără îndoială, un articol de îmbrăcăminte polivalent, ce poate fi folosit la ceremonii, la mersul pe jos, pentru exercitarea activităților sportive, pentru diferite locuri de muncă, pentru a ne proteja de frig și pentru a ne simți în siguranță.


Originea lui vine de departe

Persanii au introdus aceast articol de îmbrăcăminte fără mâneci în Europa după ce englezii au vizitat curtea Persiei și au fost fascinați de modul lor deosebit de a se îmbrăca. De atunci, a suferit numeroase modificări. În secolul al XVII-lea culorile vestei erau ostentative și luminoase, iar modelul era predominau lung și cu mâneci realizate din același material. Dupa care a devenit scurtă, îngustă și strânsă pe corp. A devenit o piesă indispensabilă pentru militarii din acea epocă, care au folosit-o pentru a-și proteja corpul, pe sub uniformele militare. În secolul al XX-lea a devenit populară printre cei mai intelectuali și este foarte căutată de cei din stilul "geek răcoros", purtând-o fără cămașă. Și tot asa până în zilele noastre. În zilele noastre, este foarte utilizată pentru diferite ocazii, existând o gamă foarte variata de modele.

Veste Bărbați