Descărcați

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Pelerine de ploaie
Afișați filtrele
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
TIP DE ÎMBRĂCĂMINTE
Vizualizați tot conținutul
COLECȚII
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE
TIPURI DE PERSONALIZĂRI DISPONIBILE

Marii noștri aliați

O dată cu sosirea ploilor Roly își pune ținuta impermeabilă, rezistentă nu doar la câțiva stropi cât și la furtunile tipice de vară. Potrivită pentru toate tipurile de precipitații, pelerina de ploaie se strecoară în dulapul nostru, cu stil și funcționalitate.


. Un articol de bază ce nu trebuie să lipsească

La fel ca și partenerii săi "cizmele de apă", pelerina de ploaie a devenit o piesă esențială pe care trebuie să o avem mereu la îndemână. Din fericire, stilurile evoluează si moda le-a transformat în modele de interesul designerilor, ce își prezintă noile modele pe podium, combinându-le cu rochii lungi și bijuterii atractive. Sau pot fi purtate cu un maxi pulover și cizme pentru drumeții în timpul zilei.


Modele funcționale

Diferite propuneri pentru fiecare moment. Cu culori țipătoare precum marinarul clasic în galben aprins sau mai discrete precum gri sau negru. Vesel și practic și, bineînțeles, cu glugă. Ideal pentru a merge la cumpărături într-o dimineață înnorată sau pentru a scoate câinele la plimbare într-o după-amiază ploioasă sau pentru a ieși la cină într-o noapte rece de iarnă. Și să nu uităm de pelerinele de ploaie create exclusiv pentru navigația în bărci cu pânze. Cu șnur reglabil sau fără, cu gluga pe spate sau pliată, toate sunt rezistente la apă și vânt. Dacă mai sunt și la modă, ce altceva mai putem cere?

Pelerine de ploaie