Descărcați

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Bermude pentru plajă
Afișați filtrele
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
TIP DE ÎMBRĂCĂMINTE
Vizualizați tot conținutul
COLECȚII
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE
TIPURI DE PERSONALIZĂRI DISPONIBILE

Noutăți în materie de baie

Bermudele de bărbați sunt acum pe toate pasarelele marilor firme împreună cu ochelarii de soare și sandalele. Acest articol de îmbrăcăminte nu mai este demult doar unul de folosință ocazională și de păstrare în partea din spate a dulapului până în sezonul următor de vară. Acest articol de îmbrăcăminte era înlocuit cu altul doar atunci când atingea starea maximă de uzură și deteriorare, datorită faptului că sexul masculin nu dădea importanță stilului și tendințelor fiecărui an. Însă bărbatul actual are grijă de corpul său și de imaginea sa. Îi pasă de felul în care se îmbracă, vrând să fie cool și în trend cu moda, tot anul și în toate circumstanțele. Buticurile își îmbracă manechini bărbați în cele mai bune ținute, lenjerie intimă, costume de baie sau ținute casual, pentru a atrage bărbatul modern.


Modele funcționale

Nu putem ignora eficiența fiecărui design, deoarece tendința este pentru modelele lejere și funcționale. În plus, trebuie să avem în vedere că același tip de costum nu ne vine bine tuturor. Așadar, atunci când alegem un model, trebuie să observăm care ni se potrivește cel mai bine pe corp și conform mișcărilor noastre.

Unele modele sunt subțiri și scurte, ceea ce numim de obicei stil clasic. Altele, și mai scurte, sunt perfecte pentru înotul în piscină sau în mare. Dacă avem un corp frumos și vrem să-l arătăm, putem îndrăzni cu cei care sunt de tip boxer. Există și alte modele care sunt basic și esențiale, dacă de exemplu dorim să mâncăm într-un restaurant pe plajă, modele mai clasice și mai elegante.

Roly confecționează modele pentru fiecare ocazie.