Descărcați

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Tricouri OUTLET -  ALL COLLECTIONS
Afișați filtrele
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
TIP DE ÎMBRĂCĂMINTE
Vizualizați tot conținutul
COLECȚII
Vizualizați tot conținutul
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE
TIPURI DE PERSONALIZĂRI DISPONIBILE

Închide ochii și imaginează-ți un tricou. Roly vă oferă culoarea, designul, prețul și calitatea dorită. Lucrăm intens, astfel încât, în fiecare zi din viața ta, să arăți și să te simți nemaipomenit.
Confortabile, îndrăznețe, cu mâneci scurte sau bratele, cu mâneci lungi sau scurte, mai înguste sau mai late; Există la fel de multe modele de tricouri simple, precum culori, toate concepute exclusiv pentru a vă satisface dorințele.

Direcțiile modei sunt irefutabile, iar limbajul lor este o filozofie deschisă tuturor privirilor. Acest articol de îmbrăcăminte este rezultatul rugăciunilor din fiecare an. Din acest motiv, la Roly, tricourile sunt vedeta tuturor anotimpurilor.

Tendințele se schimbă, la fel și nevoile. Modele se întorc.

În acest an, pe pasarele veți vedea tricouri excepționale, iar marile firme le oferă drept top ce fac înconjurul lumii. Societatea se mobilizează cu expresii întruchipate în tricouri promoționale. Bărbații, femeile și copiii poartă aceste basicuri cu mesaje revendicative, iar marile branduri donează beneficiile vânzărilor lor. Echipa Roly cunoaște exact nevoile pieței și îi plac hainele actuale și la modă. Din fericire, moda întotdeauna dă mâna cu noi. Tricourile noastre sunt confecționate sub semnul calității, urmând îndeaproape diversitatea în culorile și design-urile actuale. Colecțiile noastre de „insider” sunt pregătite să primească orice tendință, fie că este vorba de revendicări sau de merchandising, (precum cea tipică Coca-Cola), care este o colecție în totalitate grunge, sau cea care se dedică cancerului de sân sau feminismul .

Către ce model vă orientați?

Outlet tricouri

Outlet collection