Descărcați

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Genți OUTLET -  ALL COLLECTIONS
Afișați filtrele
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
TIP DE ÎMBRĂCĂMINTE
Vizualizați tot conținutul
COLECȚII
Vizualizați tot conținutul
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE
TIPURI DE PERSONALIZĂRI DISPONIBILE

Diferite modele

Există o varietate infinită de sacoșe pe piață pentru a transporta obiecte, haine, mâncare, chiar și mascote. În funcție de dimensiunea și tipul obiectelor ce vor fi transportate, folosim un model sau altul. Sunt confortabile, oferind un spațiu amplu pentru a depozita tot felul de haine, mâncare și accesorii. În plus, sunt destul de rezistente. Dacă, de fiecare dată când decidem să cumpărăm una, verificăm că îndeplinește aceste cerințe, achiziția noastră va fi una de succes.

Găsim genți de mână, genți de umăr, genți de călătorie, genți sport, serviete, portofele și suporturi pentru carduri. Același lucru se întâmplă și cu tipul de material, unele fiind din piele si altele din țesătură. Datorită varietății de modele ce se fabrică, găsirea designului care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre, este ușoară.


Sport

De fiecare dată când mergem să facem sport, trebuie să le folosim pentru a transporta hainele noastre, încălțămintea, sticla cu apă sau băutura izotonică și prosopul. Dacă alegem să facem duș la sală, transportăm de asemenea și o gentuță cu articolele de igienă personală precum gelul de duș și șamponul pentru păr, pe lângă șlapi și alte articole. Greutatea este considerabilă și trebuie să fie rezistente și ergonomice, pe lângă faptul că trebuie să aibă diferite buzunare, astfel încât, în interiorul lor, să putem avea totul foarte bine organizat.

Roly fabrică genți sport pentru un confort maxim, fără să uităm de stil. O gamă variată de o calitate ridicată, precum antrenamentele dvs. Diferite dimensiuni și stiluri, în interiorul cărora veți putea transporta obiectele și accesoriile dvs. fără nici un fel de îngrijorare.

Outlet genți