Descărcați

https://static.gorfactory.es/images-collections/WORKWEAR.jpg
Fie că lucrezi în aer liber sau direct cu publicul, fie ești în mișcare toată ziua, la Roly în colecția Workwear veți găsi hainele de care aveți nevoie pentru buna desfășurare a activităților profesionale. Haine confortabile create special pentru lucru.

HIGH VISIBILITY

Access

O gamă largă de articole de îmbrăcăminte reflectorizante, speciale pentru realizarea acelor lucrări unde lumina este redusă. Tricouri polo, cămăși, veste, pantaloni....siguranță și încredere în colecția de haine de lucru.

UNIFORME

Access

Există multe profesii în care uniformitatea este importantă, astfel că Roly are un catalog extins de articole de îmbrăcăminte de lucru concepute exclusiv pentru asta. Fă o impresie bună și fă un pas înainte în afacerea dvs.

SANITARY

Access

Dacă lucrați în domeniul medical, lucrați într-un laborator sau ocupați un post de lucru aferent, este important ca uniformitatea dvs. să transmită încredere pacienților, arătând o imagine de curățenie și profesionalism. Iar dacă doriți și o calitate bună, la Roly avem articolele de îmbrăcăminte de care aveți nevoie pentru a satisface toate aceste nevoi