Descărcați

https://static.gorfactory.es/images-collections/SPORTS.jpg
Indiferent dacă practici sportul la sala de sport sau în aer liber, fie joci în echipă sau practici sportul de unul singur, indiferent de ce activităti fizice practici...aceasta este colecția ta. Tricouri, tricouri polo tehnice, echipamente sport, pelerine de ploaie si vânt, pantaloni și genți sport. Gasește tot ceea ce ai nevoie pentru a fi în formă, la Roly în colecția Sport.

ÎMBRĂCĂMINTE TEHNICĂ

Access

Nu renunțați la nimic în timp ce practicați sportul dvs. preferat. Păstrați-vă stilul personal cu articolele de îmbrăcăminte sport Roly, ce combină caracteristicile tehnice cu designul confortabil.

FOOTBALL

Access

Sportul rege la care cele mai mari echipe sunt suma fiecărui jucător. Găsește culorile tale și apără-le pe teren cu Roly, un brand specializat în echipamente și accesorii ce te vor conduce către podium.

PANTALONI SPORT

Access

Concepuți pentru a da cele mai bune rezultate. Indiferent de sportul pe care îl practicați întotdeauna vor exista pantalonii sport Roly care să se potrivească nevoilor dvs. Sunteți pregătiți pentru a trece la nivelul următor?

HIGH TECH

Access

Obține cele mai bune scoruri cu Roly. În colecția High Tech găsești toate acele articole de îmbrăcăminte sport, care au diverse îmbunătățiri tehnice menite să facă mai confortabilă desfășurarea oricărei activități fizice.

TRENINGURI

Access

Fără îndoială treningurile sunt unul dintre cele mai versatile articole de îmbrăcăminte care există iar Roly știe. Găsiți în colecția noastră treningul pe care îl căutați sau combinați diverse articole și creați-vă modelul ce vă vine cel mai bine.

BERMUDE PENTRU PLAJĂ

Access

Vă place la bălăceală? Indiferent dacă sunteți la plajă sau la piscină, experimentați momente unice bucurându-vă de apă. Roly vă pune la dispoziție o mare varietate de bermude de plajă, trebuie doar să alegeți modelul dorit.

NEWS SPORT

Access

Pentru a nu vă lipsi nici un articol de îmbrăcăminte din activitățile dvs. sport, printre noutățile sportive Roly veți găsi opțiuni pentru toate gusturile. Design-uri în trend cu moda, varietate de culori, noi materiale tehnice, mai respirabile și mai confortabile, toate pentru a vă bucura de sportul dvs. preferat.