Descărcați

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Fuste Damă
Afișați filtrele
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TIP DE ÎMBRĂCĂMINTE
Vizualizați tot conținutul
COLECȚII
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE
TIPURI DE PERSONALIZĂRI DISPONIBILE

Fuste Damă

Potrivită pentru toate gusturile și stilurile
Acest articol de îmbrăcăminte extraordinar, într-o zi, a venit pentru a revoluționa lumea modei, iar acceptarea ei a fost atât de aplaudată, încât a rămas să creeze noi tendințe în mediul femeilor. Aceasta este fusta, unul dintre articolele de îmbrăcăminte pentru femei, ce a atras de-a lungul anilor cei mai mulți adepți.

Simbolizează vârful atracției feminine. Tendința sa a variat pe măsură ce rolurile femeilor în societate au evoluat. Din momentul în care Coco Chanel a atins-o cu bagheta magică, în anii 20, în fiecare an, tinerii și bătrânii o aleg pentru a da forma și stil figurii lor.

"Fustele sunt frumoase. Se așează bine și sunt foarte feminine. Ele fac ca femeile să arate cu adevărat ca femeile " - Carolina Herrera, designer.


Un stil pentru fiecare ocazie și emoție

Roly abordează toate tipurile de fete: cele romantice, cele care au înclinații către țesăturile din dantelă și fustele vaporoase, precum și cele ce își expun tocurile înalte cu o frumoasă fustă de tul. Cele boeme cu fuste lungi colorate și nearanjate. Cele ce țin cont până și de cel mai mic detaliu cu design-ul lor tubular. Cele care își exercită trupul și mintea cu stiluri sportive.