Descărcați

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Fuste
Afișați filtrele
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
TIP DE ÎMBRĂCĂMINTE
Vizualizați tot conținutul
COLECȚII
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE
TIPURI DE PERSONALIZĂRI DISPONIBILE

Fuste

Confort maxim

A se îngriji nu mai este un capriciu. A avea grijă de sine însuși este necesar, iar a găsi sportul care să vă permite să vă bucurați în timp ce vă îngrijiți corpul și mintea, este un privilegiu care ne asigură sănătatea și bunăstarea. Fustele sport oferă confort maxim pentru a obține cele mai bune rezultate în antrenamentele noastre zilnice. Nu contează ce fel de activitate alegi. În Roly fuzionăm totul, pentru a găsi la noi confort, dinamism și frumusețe.


Materiale de calitate

Fibrele flexibile sunt concepute pentru a absorbi mai puțin sudoarea și de a se adapta perfect pe corp. O fibră de calitate ne permite să desfășurăm o activitate fizică intensă și de calitate.

Cele mai recente tendințe le găsiți la modelele de fuste, potrivite pentru practicarea sportului preferat în școală, în sala de sport, pe pista de alergat sau pe terenul de tenis. Indiferent de locul ales, modelul este ceea ce contează. Aspectul sport este și va continua să fie în trend. Materialele tehnice se asortează cu ușurință cu încălțările practice și confortabile precum și cu accesoriile sofisticate și comode.
Un model confortabil și funcțional
Nu este același lucru lupta corp la corp, cu alergarea, tenisul, ciclismul. Fiecare sport are nevoie de un articol îmbrăcăminte care să se potrivească perfect cu tipul de exercițiu pe care îl veți desfășura. În plus, trebuie să țineți cont de faptul că estetica este importantă. Alegerea unei fuste sport, potrivit performanței fizice a fiecăreia, este cea mai bună alegere.