}
Descărcați

APLICAȚIA NOASTRĂ ESTE LA DISPOZIȚIA DVS.!!!

În această secțiune veți găsi aplicațiile pe care le avem la dispoziție atât pe Google Play pentru telefoane și tablete Android, precum și pe App Store de Apple pentru iPhone și tablete iPad. Uită-te în cazul în care ați fi interesat de vreuna.

Roly M-Commerce

Această aplicație permite vizualizarea catalogului complet, precum și cumpărarea oricărui produs, având acces la stocul real, atât pentru achiziții mari cât și pentru achiziții mai mici (pentru a putea cumpăra trebuie să fiți client Roly).

Aplicația prezintă colecțiile noastre în funcție de temă (Casual vară, iarnă, haine de lucru, sport, școală, accesorii, etc), și oferă posibilitatea de a consulta produsele în conformitate cu criteriile cerute de proiectele dvs. De exemplu, vă permite să consultați toate produsele dintr-o anumită culoare, sau un anumit tip de îmbrăcăminte, sau de o compoziție specială.

Roly AR 2015

Trăiește experiența Realității Augmentate cu Roly!

Deschideți această aplicație și focalizați coperta catalogului nostru iar mascota noastră vă va ghida prin cele mai noi colecții și, în cazul în care nu aveți deja această aplicație, descărcați-o de pe pagina noastră www.roly.eu/2015

Roly AR 2014

Trăiește experiența Realității Augmentate cu Roly!

Deschideți această aplicație și focalizați coperta catalogului nostru iar mascota noastră vă va ghida prin cele mai noi colecții și, în cazul în care nu aveți deja această aplicație, descărcați-o de pe pagina noastră www.roly.eu