}
Descărcați

https://static.gorfactory.es/images-collections/CASUAL_W.jpg
Când vine iarna, frigul nu este un impediment pentru a realiza orice activitate doriți. Fii în ritm cu ultimele noutăți. Uită-te peste colecția "Casual Winter" Roly în care poți găsi tricouri la baza gâtului și tricouri polo cu mânecă lungă, veste, hanorace din polar sau din orice alt tip de material, precum și jachete pentru a te proteja de frig.

TRICOURI CU MÂNECĂ LUNGĂ BĂRBAȚI ȘI DAME

Access

Un articol de bază ce nu poate lipsi din nici un dulap. Sunt perfecte singure, cât și purtate în combinație cu alte articole groase de îmbrăcăminte. Găsește designul și culoarea de care ai nevoie printre diferitele propuneri Roly.

JACHETE IMPERMEABILE ȘI JACHETE ANTIVÂNT

Access

Roly vă pune la dispoziție pelerinele de ploaie și de vânt, astfel încât nimeni și nimic să nu vă poată sta în cale în a face ceea ce doriți, ori de câte ori doriți. Rezistente la apă, vânt, și cu calitate asigurată Roly.

TRICOURI POLO MÂNECĂ LUNGĂ

Access

Un articol esențial ce nu poate lipsi din șifonierul tău. Reînoiește garderoba ta cu articolele basic Roly. Disponibile atât pentru bărbați cât și pentru dame în diferite culori și perfecte pentru a fi combinate cu oricare alte articole de îmbrăcăminte.

POLAR

Access

Combinați articolele de îmbrăcăminte din polar și creați-vă costumația preferată ideală pentru temperaturile scăzute. Îmbrăcați cele mai călduroase și confortabile haine din acestă iarnă. Le găsiți în colecția Polare Roly.

POLARE

Access

E frig? În acest sezon nu datorită polarelor Roly. O selecție de articole de îmbrăcăminte ce sunt un mod confortabil și simplu pentru a combate temperaturile scăzute. Țesături și modele create pentru a da culoare, și desigur căldură, în această iarnă.

COATS

Access

Roly vă aduce o selecție de articole de îmbrăcăminte groase, de toamnă-iarnă, pentru ca sezonul rece să nu vă ia prin surprindere. Haine rezistente la temperaturi joase și perfecte pentru sezonul ploios.

CASUAL WINTER

Access

Toate noutățile Roly pentru a combate frigul și a fi în trend cu moda. Hanorace, jachete, softshell-uri, pelerine de ploaie și vânt, etc., cu care să vă reînnoiți hainele de iarnă fără a renunța la confort și tendințe, un angajament ferm de a extinde gama de produse pentru a deveni unul dintre liderii europeni în acest domeniu de produse.